محشى الفلفل الحلو 2011,محشى, الفلفل, الحلو, 2011,محشى ,الفلفل ,الحلو, 2011,محشى, الفلفل ,الحلو, 2011,محشى الفلفل الحلو 2011 المقادير وطريقة الاعداد ,محشى الفلفل الحلو 2011,محشى الفلفل الحلو 2011,
المقادير وطريقة الاعداد,المقادير وطريقة الاعداد,المقادير وطريقة الاعداد,
المقادير وطريقة الاعداد,المقادير وطريقة الاعداد,المقادير وطريقة الاعداد,
محشى الفلفل الحلو , المقادير وطريقة الاعداد .. والف صحة وعافية
المقادير:
1- فلفل اخضر حلو .
2- حزمه بقدونس .
3- راسين بصل +ربطه بصل اخضر.
4- كوب من الارز.
5- ملعقه صغيره من فلفل احمر مطحون + ملح+ بزار+ قرفه.
6- لحم مفروم (دجاج او خروف )حسب الرغبه .
7- كوب شاهى من الزيت الزيتون.
8- ملعقه من الطماطم المعجون.
الطريقة:
يقطع البقدونس الى حجم صغير وايضا البصل ونضع معه اللحم المفروم والارز وجميع المقادير السابقه كلها .
يغسل الفلفل الاخضر ويقص من الاعلى
وبعدها تحشي خلطه الارز واللحم المفروم فى وسط الفلفل.
وبعدها ضعيه في الطنجره الخاصه بى البخار اى طنجره الكسكسى الذى يوجد فى اعلاها ثقوب لمده ساعه ونصف .
ثم قدميه بالعافيه
المقادير:
1- فلفل اخضر حلو .
2- حزمه بقدونس .
3- راسين بصل +ربطه بصل اخضر.
4- كوب من الارز.
5- ملعقه صغيره من فلفل احمر مطحون + ملح+ بزار+ قرفه.
6- لحم مفروم (دجاج او خروف )حسب الرغبه .
7- كوب شاهى من الزيت الزيتون.
8- ملعقه من الطماطم المعجون.
الطريقة:
يقطع البقدونس الى حجم صغير وايضا البصل ونضع معه اللحم المفروم والارز وجميع المقادير السابقه كلها .
يغسل الفلفل الاخضر ويقص من الاعلى
وبعدها تحشي خلطه الارز واللحم المفروم فى وسط الفلفل.
وبعدها ضعيه في الطنجره الخاصه بى البخار اى طنجره الكسكسى الذى يوجد فى اعلاها ثقوب لمده ساعه ونصف .
ثم قدميه بالعافيه
تعليقك يشجعنا على الاستمرار فلا تنسى
0 التعليقات:
إرسال تعليق